Πάρνηθα: Διακοπή της κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Πάρνηθα: Διακοπή της κυκλοφορίας από το ύψος του τελεφερίκ λόγω χιονόπτωσης

Νέες χιονοπτώσεις αναμένονται αύριο στα ορεινά και ημιορεινά της Αττικής, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεκόπη λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στην περιοχή των Αχαρνών.

Η ψυχρή εισβολή που έχει αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας, φέρνει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιονοπτώσεις, οι οποίες από το απόγευμα της Δευτέρας θα ενταθούν στα στα ορεινά και ημιορεινά της Αττικής, ενώ από το βράδυ θα επηρεάσουν και περιοχές του λεκανοπεδίου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Τρίτη (30-01-24) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου καθώς και στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές των νησιών του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

δ) Την Τετάρτη (31-01-24) οι χιονοπτώσεις βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ορεινά – ημιορεινά της Κρήτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή