Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικες για την επίθεση στη 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικες για την επίθεση στη 15χρονη

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη των πέντε κοριτσιών που ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση σε βάρος 15χρονης στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ αναζητείται μια ακόμη ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Παράλληλα, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η έρευνα για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του πατέρα του θύματος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη και ο πατέρας της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Επισημαίνεται πως η επίθεση σε βάρος της 15χρονης καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο διακινήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή