Αττική: Χάος σήμερα στους δρόμους της Αθήνας – Οκτώ τροχαία σε μερικές ώρες

Αττική: Χάος σήμερα στους δρόμους της Αθήνας – Οκτώ τροχαία σε μερικές ώρες

Στις περισσότερες περιπτώσεις ατυχημάτων, δεν υπήρξε τραυματισμός

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάος επικράτησε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, καθώς μέσα σε μερικές ώρες σημειώθηκαν οκτώ τροχαία ατυχήματα. Εν μέσω αυτής της κατάστασης, ακινητοποιημένα οχήματα λόγω μηχανικής βλάβης προκάλεσαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό. 

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. 

Λίγη ώρα αργότερα, μία μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά μία γυναίκα στη Βασιλίσσης Σοφίας. Την ίδια ώρα, καταγράφηκε ένα ακόμη τροχαίο στην Αττική Οδό, όταν δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της Λεωφόρου Ηρακλείου. 

Στο μεταξύ, όχημα με μηχανική βλάβη προκάλεσε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, στο ίδιο ύψος, αυτή τη φορά όμως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Μετά τις 10 το πρωί, ένα όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες στη NEO Αθηνών- Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία.

Μία ώρα αργότερα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στη μεσαία λωρίδα του Κηφισού, στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, στο ρεύμα προς Λαμία. Ούτε σε αυτή την περίπτωση υπήρξε κάποιος τραυματισμός. 

Τροχαία καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον Κηφισό στο ύψος των ΚΤΕΛ, αλλά και στο ύψος της συμβολής με την Ανδρέα Παπανδρέου

Τέλος, λίγο πριν τις 17:00, ένα όχημα με μηχανική βλάβη προκάλεσε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Αχαρνών, στο ρεύμα προς Λαμία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή