Πέραμα: Συνελήφθη 32χρονος φυγόποινος

Πέραμα: Συνελήφθη 32χρονος φυγόποινος

Εχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές. Στην κατοχή του βρέθηκε όχημα το οποίο είχε κλαπεί στις 27 Ιανουαρίου από τον νομό Πιερίας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Πέραμα.

Ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε σε σπίτι στο Πέραμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε όχημα το οποίο είχε κλαπεί στις 27 Ιανουαρίου από τον νομό Πιερίας.

Το 2020, από κοινού με 3 συνεργούς του, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραξε 24 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής με μεγάλο οικονομικό όφελος, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Περάματος για κλοπή, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή