ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας

ΕΛ.ΑΣ.: Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην απαγόρευση συγκεντρώσεων για αύριο στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αύριο στις 19:00 η Χρυσή Αυγή έχει προαναγγείλει συγκέντρωση στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ νωρίτερα έχουν προγραμματιστεί αντισυγκεντρώσεις στο ίδιο σημείο από αριστερές συλλογικότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από ώρα 06:00′ της 3-2-2024 έως 06:00′ της 4-2-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους: Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Ριζάρη – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Βασιλέως Γεωργίου Α’ – Πλατεία Συντάγματος – Οθωνος – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Ολγας.

Oπως τονίζεται στην ανακοίνωση η απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών αδικημάτων και απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT