Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για παράνομο εμπόριο – Κατασχέθηκαν 3.788 προϊόντα

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για παράνομο εμπόριο – Κατασχέθηκαν 3.788 προϊόντα

Από το πρωί της 31ης Ιανουαρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ελέγχθηκαν συνολικά 217 άτομα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 11 ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας για το υπαίθριο εμπόριο καθώς και στο σχηματισμό ακόμα 17 δικογραφιών για το ίδιο αδίκημα, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, κατάσχοντας, μεταξύ άλλων, 3.788 προϊόντα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από το πρωί της 31ης Ιανουαρίου μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ελέγχθηκαν συνολικά 217 άτομα.

Χαρακτηριστική είναι η επιχειρησιακή δράση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, όπου διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 64 άτομα, πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί υπαίθριου εμπορίου, ενώ επιβλήθηκαν ισάριθμες διοικητικές κυρώσεις ύψους 6.000 ευρώ.

Επιπλέον, σχηματίστηκαν 12 δικογραφίες κατά αγνώστων για εγκατάλειψη προϊόντων παρεμπορίου και κατασχέθηκαν συνολικά 3.205 είδη.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT