Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Δευτέρας λόγω έργων

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Δευτέρας λόγω έργων

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττική Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων ενργασιών συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Τρίτης η είσοδος της Αττική Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα. Ο περιορισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα στις 22:00 έως την Τρίτη στις 06:00.

Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών, οι διερχόμενοι οδηγοί από Μαρκόπουλο με προορισμό το αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.

Οι οδηγοί από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς», όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση καθώς και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία θα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή