Πέντε συλλήψεις για δύο ληστείες και απαγωγή 7 ατόμων – Οι έρευνες των Αρχών

Πέντε συλλήψεις για δύο ληστείες και απαγωγή 7 ατόμων – Οι έρευνες των Αρχών

Υπόθεση ληστείας και απαγωγής ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία, έχοντας προχωρήσει στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, αρπαγή και παράβαση του νόμου για τα όπλα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση ληστείας και απαγωγής ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία, έχοντας προχωρήσει στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, αρπαγή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης πέντε αλλοδαποί οι οποίοι, από κοινού με συνεργούς τους που αναζητούνται, προχώρησαν σε ληστείες στις περιοχές Καβάσιλα και Ψάρι Ηλείας, πραγματοποιώντας παράλληλα την αρπαγή επτά συνολικά αλλοδαπών ανδρών.

Στην πρώτη περίπτωση, οι δράστες εισέβαλαν σε μονοκατοικία στα Καβάσιλα και με την απειλή μαχαιριών και μπαλτάδων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα, ενώ με την άσκηση σωματικής βίας απήγαγαν τρεις αλλοδαπούς.

Στη συνέχεια, εισέβαλαν σε κατοικία στο Ψάρι, όπου και αφαίρεσαν 12.680 ευρώ και κινητά τηλέφωνα, ενώ απήγαγαν ακόμη τέσσερις αλλοδαπούς.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., οι πέντε κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν στη Μυρσίνη Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιήσαν για τη διάπραξη των ληστειών και αρπαγών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των επτά απαχθέντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή