Πειραιάς: Συνελήφθη 32χρονος που διέθετε παράνομα φάρμακα

Πειραιάς: Συνελήφθη 32χρονος που διέθετε παράνομα φάρμακα

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 532 τεμάχια αναβολικών και 24 τεμάχια παράνομων σκευασμάτων για την αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ βρέθηκαν επίσης σπρέι πιπεριού και γεμιστήρας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου που διέθετε παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση διερευνήθηκε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι διαχειριστής επιχείρησης με είδη υγιεινής διατροφής, δεν εξέδιδε φορολογικά παραστατικά, ενώ εισήγαγε και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στον χώρο της επιχείρησης, καθώς και σε χώρο που διατηρούσε εντός του ίδιου κτιρίου, εντοπίστηκαν 532 τεμάχια παράνομων αναβολικών, 24 τεμάχια παράνομων σκευασμάτων αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς επίσης σπρέι πιπεριού και γεμιστήρας.

Επισημαίνεται πως ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για επιβλαβή φάρμακα καθώς και παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας για τα όπλα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή