Εξάρχεια: Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη στον 48χρονο για τη δολοφονία του μουσικού

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας ασκήθηκε σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Ο 50χρoνος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα από τον 48χρονο.

Ο 48χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται πώς ξέσπασε ο καβγάς ανάμεσά τους, σημειώνοντας ότι τσακώθηκαν άγρια και τον χτύπησε

Το αδίκημα της ληστείας αφορά, σύμφωνα με το ΑΠΕ, όχημα που σύμφωνα με τη δικογραφία πήρε ο κατηγορούμενος από γνωστό του στις 7 Φεβρουαρίου.

Με βάση τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 48χρονος επιβιβάστηκε, στην περιοχή του Τυρνάβου, στο όχημα του συντοπίτη του, για να πάει για ιατρικές εξετάσεις. Οπως του καταλογίζεται, στη διαδρομή ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα και έφτασε στην Αθήνα με το κλεμμένο όχημα. Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή