Εβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών

Εβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών

Συνολικά 12 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας οι δύο δράστες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 12 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές του Eβρου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν σε επαρχιακή οδό του Νομού ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός-διακινητής –ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης– δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα χωρίς να καταφέρει να διαφύγει καθώς συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί πεζός.

Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων καθώς όπως διαπιστώθηκε με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, είχε αποκρύψει τέσσερις μετανάστες επιμελώς μεταξύ των εμπορευμάτων στο ρυμουλκούμενο ΔΧΦ που οδηγούσε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή