Αγροτικές κινητοποιήσεις σε Ρίο-Αντίρριο και Σέρρες

Αγροτικές κινητοποιήσεις σε Ρίο-Αντίρριο και Σέρρες

Σε νέες κινητοποιήσεις προχώρησαν το Σάββατο οι αγρότες, λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα μπλόκα παραμένουν το Σάββατο οι αγρότες, πραγματοποιώντας συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων, λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι, αγρότες από τα μπλόκα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όπως είχαν προαναγγείλει.

Οι αγρότες έφθασαν κοντά στη γέφυρα με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν πεζή προς τα διόδια, όπου άνοιξαν τις μπάρες.

Νωρίτερα, αγρότες στις Σέρρες, απέκλεισαν συμβολικά με τρακτέρ την Εθνική Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Στρυμονικού, ενώ άναψαν φωτιά καίγοντας άχυρα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στον Εβρο, έξω από το χωριό Καστανιές, με τους αγρότες, ωστόσο, να δεσμεύονται ότι δεν θα κλείσουν τους δρόμους και δεν θα κατευθυνθούν προς το τελεωνείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή