Βανδάλισαν το κατάστημα Polyamorous στα Εξάρχεια

Βανδάλισαν το κατάστημα Polyamorous στα Εξάρχεια

Μετά την έφοδό τους στο κατάστημα, οι δράστες έσπασαν δεκάδες μπουκάλια κρασιού και κατέστρεψαν τα λουλούδια που διατίθενταν προς πώληση, ενώ φεύγοντας πέταξαν τρικάκια.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου το γνωστό κατάστημα Polyamorous στα Εξάρχεια.

Οι δράστες, κατά την έφοδό τους, έσπασαν δεκάδες μπουκάλια κρασιού, κατέστρεψαν τα λουλούδια που διατίθενταν στο κατάστημα προς πώληση και, μέσα σε δευτερόλεπτα, κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Φεύγοντας, πέταξαν τρικάκια.

«Εναντιώθηκαν στον εξευγενισμό της γειτονιάς»

Ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του καταστήματος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενη από φωτογραφίες από τις καταστροφές, έγραψε:

«Πίσω στο μακρινό παρελθόν για κάποιους, αλλά και κοντινό για κάποιους άλλους, όταν με μάθαιναν να εναντιώνομαι σε κάτι που δεν μου άρεσε, μου έλεγαν να το κάνω με τον λόγο, με επιχειρήματα και σίγουρα χωρίς καθόλου βία. Κάπως έτσι μάλλον έμαθαν και αυτούς να εναντιώνονται στον ‘εξευγενισμό’ της γειτονιάς τους (λες και δεν είναι και δική μας γειτονιά), που μάλλον προκάλεσε ένα ανθοπωλείο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Gkikopoulos (@alejandrogk)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή