Γλυφάδα – Μαρτυρία στην «Κ»: «Μου είπαν “είναι με όπλο και πυροβολεί”»

Γλυφάδα – Μαρτυρία στην «Κ»: «Μου είπαν “είναι με όπλο και πυροβολεί”»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης στη Γλυφάδα, όπου ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία, άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο άνδρες και μία γυναίκα πριν βάλει τέλος στη ζωή του

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης στη Γλυφάδα, όπου ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία, άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο άνδρες και μία γυναίκα πριν βάλει τέλος στη ζωή του. 

Εργαζόμενος στη ναυτιλιακή εταιρεία περιγράφει στην «Κ» πώς βίωσε το συμβάν: «Ημουν στο ισόγειο. Από όσο κατάλαβα, ό,τι έγινε, συνέβη στους πάνω ορόφους. Δεν έχω εικόνα. Ακουσα τους πυροβολισμούς. Ακουσα τους δύο πρώτους. Πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται. Είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε “είναι ο Αρης με όπλο και πυροβολεί”. Φυσικά έτρεξα προς τα έξω, προς τον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ», αναφέρει ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας. «Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε», απάντησε σε ανάλογο ερώτημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου δίπλα από την καραμπίνα με την οποία προηγουμένως είχε εισβάλει στον δεύτερο όροφο, σκοτώνοντας δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Πρόκειται για 76χρονο Αιγύπτιο πρώην υπάλληλο της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή