Στη φυλακή 42χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 13χρονου

Στη φυλακή 42χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 13χρονου

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή έξω από το σπίτι του, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε όσα του αποδίδονται

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας 42χρονος υπήκοος Πακιστάν, που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν 13χρονο που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού.

Ο 42χρονος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη καθώς και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού, η οποία κινητοποίησε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ. Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, έξω από το σπίτι του στο Ζεφύρι.

Φέρεται να παρέσυρε το παιδί στο σπίτι του, υποσχόμενος ότι θα του χαρίσει πατίνι, καθώς ήξερε ότι ο ανήλικος αγαπούσε τα πατίνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή