Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Σταδίου

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη στη Σταδίου

Η «Κ» φέρνει στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το χτύπημα που σημειώθηκε τα χαράματα της 3ης Φεβρουαρίου κοντά στο υπουργείο Εργασίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πρόσφατης έκρηξης που σημειώθηκε κοντά στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας φέρνει στη δημοσιότητα η «Κ». 

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνεται το πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο του υπουργείου, στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί το σακίδιο με τη βόμβα. Στη συνέχεια, σημειώνεται η έκρηξη και έπειτα διακρίνονται θραύσματα να έχουν πέσει στο εν λόγω πεζοδρόμιο. 

Το χτύπημα σημειώθηκε τα χαράματα της 3ης Φεβρουαρίου απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και δίπλα σε τράπεζα, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο των κτιρίων ενώ από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια μέχρι και τον 6ο όροφο. 

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα». Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργάνωση είναι πρωτοεμφανιζόμενη ωστόσο σημειώνεται ότι στο παρελθόν δραστηριοποιείτο οργάνωση με την επωνυμία «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Της έκρηξης προηγήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή