Στρατιωτικοί ιατροί: Αποζημίωση 1.800 ευρώ για κάθε μήνα στο ΕΣΥ

Στρατιωτικοί ιατροί: Αποζημίωση 1.800 ευρώ για κάθε μήνα στο ΕΣΥ

Ειδική αποζημίωση θα λαμβάνουν εφεξής οι ιατροί και το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα μεταβαίνουν σε άλλο νομό, ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδική αποζημίωση, η οποία για τους γιατρούς θα ανέρχεται σε 1.800 ευρώ για κάθε μήνα που υπηρετούν σε νοσοκομεία του ΕΣΥ, θα λαμβάνουν εφεξής οι ιατροί και το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα μεταβαίνουν σε άλλο νομό.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναφέρθηκε στις αποσπάσεις ιατρικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων σε φορείς του ΕΣΥ, τονίζοντας πως το ζήτημα έχει ήδη τεθεί στα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών και ότι θα γίνει πράξη με σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ευχαρίστησε δε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την αυταπάρνηση και την αίσθηση καθήκοντος, σημειώνοντας ότι κατανοεί απόλυτα ότι διαταράσσεται ο ατομικός και οικογενειακός προγραμματισμός των γιατρών που καλούνται να μεταβούν σε έναν άλλο νομό.

«Αυτό που περισσεύει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το αίσθημα ευθύνης. Με την ίδια επιτυχία και αποτελεσματικότητα που προασπίζονται την εθνική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT