Φονικό Γλυφάδα: Είχε σβηστεί ο σειριακός αριθμός από τα όπλα

Φονικό Γλυφάδα: Είχε σβηστεί ο σειριακός αριθμός από τα όπλα

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα προβεί σε βαλλιστική ανάλυση για να εξετάσει αν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διαδρομή για το πώς βρέθηκαν τα όπλα στα χέρια του 76χρονου Αιγύπτιου Αντέλ Ελ Μπουράυ, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα και με τη χρήση καραμπίνας αφαίρεσε τρεις ζωές, προτού αυτοκτονήσει σε αποθήκη του υπογείου, αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», τα όπλα φέρεται να έχουν αποξυσμένο σειριακό αριθμό και έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει βαλλιστική ανάλυση και να εξεταστεί το αν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στη ναυτιλιακή εταιρεία και με μία κοντόκανη καραμπίνα αφαίρεσε τρεις ζωές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην αποθήκη του υπογείου. Μαζί του είχε και ένα περίστροφο, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του.

Το κίνητρο του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως συνδέεται με προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, καθώς πρόσφατα είχε απολυθεί από την εν λόγω ναυτιλιακή εταιρεία, στην οποία εργαζόταν για σχεδόν 36 χρόνια, ως φροντιστής των οικιών των ιδιοκτητών.

Οπως έγραψε η «Κ» νωρίτερα, το «τελεσίγραφο» της εφοπλιστικής οικογένειας προς τον 76χρονο επιστάτη να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί στη Γλυφάδα ήταν, όπως όλα δείχνουν, αυτό που όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε στην τριπλή δολοφονία – της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρίας Καρνέση, του διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Βλασσάκη και του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή