Παιανία: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών εξαρτημάτων από αυτοκίνητα

Παιανία: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών εξαρτημάτων από αυτοκίνητα

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δύο συλλήψεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, έξι περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων συγκεκριμένου τύπου και κλοπών εξαρτημάτων από το εσωτερικό τους.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων περιπτώσεων κλοπών στην περιοχή της Παιανίας, αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας έπειτα από διασταύρωση πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν τους κατηγορούμενους, έναν 28χρονο και μία 19χρονη και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Κατά τον εντοπισμό και ακινητοποίησή τους, οι κατηγορούμενοι εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, με τον 28χρονο να αντιστέκεται σθεναρά και να επιτίθεται στους αστυνομικούς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.

Οσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι στοχοποιούσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα συγκεκριμένου τύπου, τα παραβίαζαν και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους εξαρτήματα, προκαλώντας φθορές σε καλώδια κατά την προσπάθεια ενεργοποίησής τους. Σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο 28χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστρική κλοπή με ιδιαίτερη σκληρότητα και για ποσότητα ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT