Φλώρινα: Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο της Νίκης

Φλώρινα: Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο της Νίκης

Στον αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης στην Φλώρινα στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, για όλα τα φορτηγά από τις 12:00 μέχρι τις 16.00 και για τα Ι.Χ. από τις 12:00 μέχρι τις 13:00, προχώρησαν σήμερα οι αγρότες της Φλώρινας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αποκλεισμό του τελωνείου της Νίκης στη Φλώρινα στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, για όλα τα φορτηγά από τις 12:00 μέχρι τις 16.00 και για τα Ι.Χ. από τις 12:00 μέχρι τις 13:00, προχώρησαν σήμερα οι αγρότες της Φλώρινας.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχε και κονβόι αγροτών με μηχανήματα από το μπλόκο του Φιλώτα.

Oπως δήλωσαν, η σημερινή δράση γίνεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα ενόσω η αντιπροσωπεία τους βρισκόταν σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υποστηρίζουν ότι «υπάρχουν χρήματα που είναι κρυμμένα στον πάτο του βαρελιού και τα κρατάνε για λίγους. Δεν δεχόμαστε ψίχουλα, θέλουμε να δουλεύουμε με αξιοπρέπεια και να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα φτάνουν φθηνά στην κοινωνία. Διεκδικούμε την επιβίωσή μας ως αγρότες, για να παραμείνουμε στα χωριά και τις καλλιέργειές μας».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή