Παιανία: Ανήλικη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας

Παιανία: Ανήλικη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας

Ο άνδρας ο οποίος κοινοποίησε τις φωτογραφίες σε φίλους και συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας αναζητείται

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας έπεσε ένα 17χρονο κορίτσι από την Παιανία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, η κοπέλα γνώρισε πριν από 5 μήνες μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα –κατά δήλωσή του 22 ετών– στον οποίο η ίδια πριν από ένα μήνα είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες. 

Οταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους, ο άντρας, την απείλησε ότι θα στείλει προσωπικές της φωτογραφίες σε φίλους της.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης ενημερώθηκε από κουνιάδο της, ότι εκείνος και η οικογένεια του, έλαβαν από άγνωστο άτομο γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης, μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα. Επίσης, διάφοροι φίλοι και φίλες της κόρης της, έλαβαν επίσης παρόμοια μηνύματα με φωτογραφίες. 

Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ατόμου με το οποίο επικοινωνούσε η 17χρονη, το οποίο και αναζητείται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή