Παγκρήτιο Στάδιο: Αναστολή λειτουργίας – Μετ’ εμποδίων οι εργασίες λόγω καιρού

Παγκρήτιο Στάδιο: Αναστολή λειτουργίας – Μετ’ εμποδίων οι εργασίες λόγω καιρού

Αναστολή λειτουργίας για το διήμερο 15 - 16 Φεβρουαρίου, «λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν και δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναστολή λειτουργίας του Παγκρητίου Σταδίου το 2ήμερο της 15ης και 16ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο δήμος Ηρακλείου, «με γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών και έπειτα από σχετική ενημέρωση των μηχανικών που έχουν αναλάβει την αποκατάσταση του ανατολικού στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου». 

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε αποκολληθεί τμήμα του βορειοανατολικού στεγάστρου, με τις αρχές ν προχωρούν σε εκκένωση του γηπέδου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννη Τσαπάκη, η αποκόλληση είχε προκληθεί από έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Oπως σημειώνεται στη σημερινή ανακοίνωση «αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του για την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν και δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εργασιών» με την επισήμανση ότι «επόμενη ενημέρωση για την λειτουργία του σταδίου θα γίνει την Παρασκευή 16/02/2024, στις 14:00».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή