Κορινθία: Σε χωμάτινη καλύβα και τούνελ 30 μέτρων ζούσε η οικογένεια που συνελήφθη με τα όπλα

Κορινθία: Σε χωμάτινη καλύβα και τούνελ 30 μέτρων ζούσε η οικογένεια που συνελήφθη με τα όπλα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτοσχέδιο σπίτι από χώμα και υπόγειο τούνελ μήκους 30 μέτρων είχε φτιάξει η οικογένεια που συνελήφθη στην Κάτω Συνοικία Τρικάλων Κορινθίας μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. 

Η πολύτεκνη οικογένεια ζούσε κάτω από αυτές τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, τα τελευταία τρία χρόνια.

Ολα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία 67χρονου για εμπρησμό στο φορτηγό του από τον 45χρονο πατέρα της οικογένειας.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κατά οποία οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και μάλιστα η κόρη της οικογένειας χτύπησε με ένα ξύλινο ρόπαλο και τραυμάτισε έναν εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν και την επόμενη ημέρα κλήθηκε κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ κατά την οποία ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητέρα και δύο από τα παιδιά τους. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συλληφθέντες κατά την επιχείρηση προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω του υπόγειου τούνελ που είχαν φτιάξει

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη και 1 τσεκούρι.

Στη συνέχεια των ερευνών, βρέθηκαν μέσα στο τούνελ, 2 αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, 1 πολεμικό τυφέκιο, 1 τσεκούρι, 2 γεμιστήρες και 19 φυσίγγια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT