Συνελήφθη 33χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Συνελήφθη 33χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Συνελήφθη 33χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 33χρονος Ελληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος που τύγχανε πατριός της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος της απουσία της μητέρας της από την οικία τους και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT