Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε σπηλιά

Κορινθία: Προσήχθη ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε σπηλιά

Προσήχθη για παρακώλυση του έργου της αστυνομίας ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε σπηλιά στην Κορινθία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσήχθη για παρακώλυση του έργου της αστυνομίας ο πατέρας της οικογένειας που ζει σε σπηλιά στην Κορινθία. Ο άνδρας αρνήθηκε να δηλώσει που βρίσκεται η μητέρα και τα παιδιά οι οποίοι προς το παρόν παραμένουν εξαφανισμένοι. 

Η επιχείρηση της αστυνομίας στην Κορινθία, στην περιοχή όπου διαμένουν οι «Αμις της Κορινθίας», που αυτοαποκαλούνται ως «παλαιοχριστιανική κοινότητα» ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής. 

Στο σημείο, μετέβησαν εισαγγελέας, δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, ώστε με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ να διερευνήσουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά.

Η αστυνομία καλείται να εξετάσει πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείριση της Αστυνομίας, στη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.

Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT