Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote στη Βόρεια Ελλάδα

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote στη Βόρεια Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκαν ύστερα από πολλές ώρες ταλαιπωρίας για τους συνδρομητές σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας τα προβλήματα στο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Cosmote.

Οι συνδρομητές μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αλλά και να δέχονται κλήσεις, καθώς και να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας, τα προβλήματα εντοπίζονταν κυρίως σε περιοχές των νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο και οφείλονταν στην καταστροφή δύο κεντρικών καλωδίων κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών.

Η νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας

«Η COSMOTE ενημερώνει ότι έχουν αποκατασταθεί οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Από την πρώτη στιγμή, οι τεχνικοί της εταιρείας βρέθηκαν και στα δύο σημεία όπου κόπηκαν τα κεντρικά καλώδια κορμού, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή