Ασπρόπυργος: Δέκα συλλήψεις μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αγώνα

Ασπρόπυργος: Δέκα συλλήψεις μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αγώνα

Πρόκειται για οκτώ Ελληνες και δύο άνδρες αλβανικής υπηκοότητας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δέκα προσαγωγές ατόμων που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο του Ασπροπύργου.

Πρόκειται για οκτώ Ελληνες και δύο Αλβανούς, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων και όπλων, καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και δύο ανήλικοι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Το χρονικό 

Χθες στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43ο λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 8 κάλυκες φυσιγγίων, βολίδα πυροβόλου όπλου και 2 φωτοβολίδες.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν 3 άτομα να κρύβονται έξω από το γήπεδο.

Κατά τη σωματική έρευνα των ατόμων, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενος σουγιάς, καπνογόνο και σπρέι πιπεριού.

Μετά από συνεχείς αναζητήσεις, για τον εντοπισμό των οχημάτων, με τα οποία διέφυγαν τα εμπλεκόμενα άτομα, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να τους εντοπίσουν.

Στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, με ένα εξ’ αυτών να φέρει εμφανή τραύματα συνεπεία της συμπλοκής.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολούθησε καταδίωξη, έως ότου ακινητοποιήθηκε. Συνελήφθησαν οι τέσσερις επιβαίνοντες και βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πιστόλι.

 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή