Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 78χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 78χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 78χρονου ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι και κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 78χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, για λόγους «ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου».

Ειδικότερα, ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 12 ετών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Με βάση το ένταλμα σύλληψης, τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις εν λόγω αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 78χρονου εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT