Μάνδρα: Στις φλόγες δύο φορτηγά κοντά σε βενζινάδικο

Μάνδρα: Στις φλόγες δύο φορτηγά κοντά σε βενζινάδικο

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις φλόγες τυλίχτηκαν φορτηγά οχήματα που βρίσκονταν κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μάνδρα Αττικής λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα.

Οπως αναφέρει το ertnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών.

Σύμφωνα με την προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ., δύο άτομα προσέγγισαν το σημείο, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα δύο βυτιοφόρα, τα οποία ευτυχώς ήταν άδεια, προκάλεσαν εμπρησμό και εξαφανίστηκαν.

Η φωτιά πήρε γρήγορα έκταση με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με πέντε οχήματα και επιχείρησαν για την κατάσβεσή της, πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλα οχήματα και ιδιαίτερα στο βενζινάδικο που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής.

Μάλιστα, για περίπου μία ώρα η αστυνομία έκλεισε και τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς υπήρχε πάρα πολύ μεγάλος κίνδυνος για εκρήξεις και για επέκταση της φωτιάς.

Από την έρευνα του ΤΕΕΜ δεν προέκυψε κάποιο άλλο αντικείμενο εμπρησμού. Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή