Αγροτικές κινητοποιήσεις: Live η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Live η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Σε ισχύ έχουν τεθεί τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του αγροτικού συλλαλητηρίου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ισχύ έχουν τεθεί τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του αγροτικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανασίου Διάκου και η Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη. Νωρίτερα, αποδόθηκε στη κυκλοφορία η λεωφόρος Αθηνών.

Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, η οποία είχε διακοπεί λόγω της διέλευσης του κομβόι των τρακτέρ, έχει πλέον αποκατασταθεί.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της οδού Πανεπιστημίου, από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατεία Ομονοίας.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε «λόγω συγκεντρωμένων ατόμων».

«Λόγω της κίνησης των αγροτών προς το κέντρο της Αθήνας, σας ενημερώνουμε ότι μέσα στην επόμενη ώρα η Τροχαία συμπληρωματικά θα εφαρμόσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια τόσο η μετακίνηση των αγροτών όσο και η κίνηση των υπόλοιπων πολιτών στην περιοχή», ανέφερε το μεσημέρι η ενημέρωση της Αστυνομίας.

Οπως επισημαίνει, «θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετά τη Λεωφόρο Αθηνών και στον οδικό άξονα που περιλαμβάνει τις οδούς Δεληγιώργη, Πειραιώς, Σταδίου, Φιλελλήνων και Ξενοφώντος».

«Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων», σημειώνεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή