Ζάκυνθος: 27χρονος προκάλεσε με βία διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του

Ζάκυνθος: 27χρονος προκάλεσε με βία διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης έλαβε χώρα στη Ζάκυνθο την Τρίτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, κάτοικος του νησιού, την Τρίτη το βράδυ παρέλαβε τη 19χρονη σύντροφό του, η οποία διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, από το σπίτι της.  

Ο 27χρονος πήγε τη νεαρή κοπέλα στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, τη χτύπησε, της έδεσε τα χέρια και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη. 

Την επομένη το πρωί, ο 27χρονος μετέφερε τη κοπέλα στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει. 

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. 

Αμεσα, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή