Γλυφάδα: Συνελήφθη 47χρονη φυγόποινη – Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλακή

Γλυφάδα: Συνελήφθη 47χρονη φυγόποινη – Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλακή

Σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούσαν 21 καταδικαστικές αποφάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα μια 47χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 21 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 26 ετών και χρηματική ποινή 48.850 ευρώ.

Η γυναίκα είχε καταδικαστεί για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, παράβαση της πολεοδομικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, για μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της εργατικής νομοθεσίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η 47χρονη ως ιδιοκτήτρια, μέτοχος, διευθύνουσα σύμβουλος, διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος εταιρειών εκμετάλλευσης ακινήτων, καταστημάτων εστίασης και εμπορικών επιχειρήσεων, υπέβαλλε κατ’ εξακολούθηση ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος των εν λόγω εταιρειών, ενώ δεν απέδιδε καταλογισμένο ΦΠΑ.

Επιπλέον, δεν κατέβαλλε βεβαιωμένες οφειλές των προαναφερόμενων εταιρειών προς το ελληνικό Δημόσιο, δεν κατέβαλλε εργατικές και εργοδοτικές εισφορές καθώς και τις δεδουλευμένες αποδοχές υπαλλήλων, ενώ εξοφλούσε τις οφειλές τους με χρήση ακάλυπτων επιταγών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT