Μια μόνιμη θέση στο Ελληνικό για το αγαπημένο Boeing του Αριστοτέλη Ωνάση

Μια μόνιμη θέση στο Ελληνικό για το αγαπημένο Boeing του Αριστοτέλη Ωνάση

H Lamda Development προχώρησε στη μετακίνηση του αεροσκάφους, στο πλαίσιο συμφωνίας που υπεγράφη τον Μάιο του 2023 με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την οριστική του θέση στο Ελληνικό έλαβε ο «γίγαντας των αιθέρων», το θρυλικό Boeing 747 «Olympic Eagle», το οποίο υπήρξε το καμάρι της Ολυμπιακής Αεροπορίας και αγαπημένο αεροσκάφος τόσο του ιδρυτή της εταιρείας, Αριστοτέλη Ωνάση, όσο και σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Lamda Development προχώρησε στη μετακίνηση του αεροσκάφους και στην τοποθέτησή του δίπλα στο χαρακτηρισμένο ως νεότερο μνημείο, κτίριο Saarinen, στο πλαίσιο συμφωνίας που υπεγράφη τον Μάιο του 2023 με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛΚΕΟΑ).

Επισημαίνεται πως το κτίριο Saarinen εγκαινιάστηκε το 1969, την ίδια χρονιά που ο Αριστοτέλης Ωνάσης έκανε την παραγγελία στη Boeing για το εν λόγω αεροσκάφος.

Μια μόνιμη θέση στο Ελληνικό για το αγαπημένο Boeing του Αριστοτέλη Ωνάση-1
Πηγή: You Tube (Screenshot)

Εντυπωσιακά πλάνα από την τοποθέτηση του αεροσκάφους στη νέα μόνιμή θέση του, έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα Up Stories, η οποία ανήρτησε σχετικό βίντεο στο You Tube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή