Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 5 ατόμων - Το κατηγορητήριο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία πέντε ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν για εμπλοκή σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους εδώ

Το κατηγορητήριο

Ειδικότερα, σε βάρος της 31χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία σε βάρος πρόσωπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του 34χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσα μέσω πληροφοριακών συστημάτων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα.

Σε βάρος του 55χρονου και του 60χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σε βάρος του πέμπτου κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία ανηλίκου κατά συρροή, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT