Δυτική Αττική: Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Δυτική Αττική: Αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθησαν 247 οχήματα και 498 άτομα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εφαρμογή βρίσκεται η υλοποίηση του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε περιοχές που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα, με την αστυνομία να αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «οι επιχειρησιακές αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό προς αυτή την κατεύθυνση». 

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής χθες, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Αχαρνών και Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Καματερού.

Ειδικότερα, κατά  τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθησαν 247 οχήματα και 498 άτομα (από τους οποίους 473 ημεδαποί και 25 αλλοδαποί) ενώ

  • προσήχθησαν 62 άτομα,
  • συνελήφθησαν 21 άτομα, μεταξύ των οποίων έξι για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, δύο για απείθεια, ένα για καταδιωκτικά έγγραφα και 12 για Κ.Ο.Κ.,
  • βεβαιώθηκαν 148 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
  • ανευρέθηκαν τέσσερις μοτοσικλέτες και τρία αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί η κλοπή τους ενώ ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 97,9 γρ. ηρωίνης, 0,5 γρ. κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και 20 ευρώ.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 10 άδειες ικανότητας οδήγησης, 20 άδειες κυκλοφορίας, επτά ζεύγη πινακίδων καθώς και τρεις μονές πινακίδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή