Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική – 8 προσαγωγές

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική – 8 προσαγωγές

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε οκτώ προσαγωγές έχει προχωρήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε ευρεία επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στην Αττική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι προσαχθέντες φέρονται να εμπλέκονται σε βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια πρόσφατη επίθεση κατά τράπεζας στα Πετράλωνα.

Η εν λόγω επίθεση είχε γίνει στα τέλη Ιανουαρίου. Την ευθύνη είχε αναλάβει, μέσα από ιστοσελίδα του αντιεξουαστικού χώρου, ομάδα που παρουσιάζεται με την ονομασία «Σύμπραξη Εκδίκησης». Η ίδια οργάνωση είχε προβεί σε ανάληψη ευθύνης και για την έκρηξη σε σπίτι – κτίριο γραφείων επιχειρηματία στην Κηφισιά. 

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι προσαχθέντες της σημερινής επιχείρησης συνδέονται και με υποθέσεις απειλών κατά δικαστικών λειτουργών, ενώ κάποιοι εκ των εμπλεκομένων είναι τρόφιμοι φυλακών. Ερευνα πραγματοποιείται και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα στην επαρχία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT