Δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικών για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση

Για υπόθεση νοθείας και ανάρτησης στο διαδίκτυο διαταγής ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούνται οι δύο αστυνομικοί

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για υπόθεση νοθείας και ανάρτησης στο διαδίκτυο διαταγής ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούνται δύο αστυνομικοί, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, εμφανίστηκαν αυτοβούλως και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Επισημαίνεται πως οι πράξεις τους υπέπεσαν στην αντίληψη του αξιωματικού που εξέδωσε τη διαταγή, ο οποίος στις 27 Φεβρουαρίου προέβη σε σχετική καταγγελία.

Ειδικότερα, ο ένας κατηγορούμενος παραποίησε το περιεχόμενο της διαταγής, η οποία είχε εκδοθεί το προηγούμενο βράδυ, διατηρώντας ωστόσο τον τίτλο της υπηρεσίας, τον αριθμό πρωτοκόλλου, την ημερομηνία, τον υπογράφοντα και τον συντάκτη, ενώ ο δεύτερος κατηγορείται ότι την ανήρτησε σε διαδικτυακή ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή