Αγία Bαρβάρα: Προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Αγία Bαρβάρα: Προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Ο 69χρονος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, ισχυριζόμενος πως βρισκόταν «εν βρασμώ». Η σύζυγος του δράστη αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας καθώς φέρεται να τον παρότρυνε να πυροβολήσει, φωνάζοντας «ρίξ' του, ρίξ' του»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν την Τετάρτη, ο 69χρονος που σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και η σύζυγός του.

Ο 69χρονος, που κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία, φέρεται να αρνήθηκε, κατά την απολογία του, ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, ισχυριζόμενος πως βρισκόταν «εν βρασμώ», καθώς το θύμα του μίλησε άσχημα.

Αντίστοιχα, η σύζυγος του δράστη, η οποία είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία, φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως δεν είχαν καλές σχέσεις με τον γαμπρό τους, καθώς του καταλόγιζαν ανάρμοστες συμπεριφορές.

Η κατηγορουμένη βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς η κόρη της και σύζυγος του θύματος, κατέθεσε ότι η μητέρα της παρότρυνε τον πατέρα της να πυροβολήσει τον σύζυγό της, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο «ρίξ’ του, ρίξ’ του».

Το χρονικό της υπόθεσης

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ήταν ένα εκ των τριών παιδιών του θύματος.

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι όμως που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιος του δράστη και κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αμεση Δράση για το έγκλημα.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον 2ο όροφο ο αστυνομικός γιος.

Σύμφωνα με τον γιο του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως, που όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καβγάδες και προστριβές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή