Δ. Αθηναίων: Η απάντηση για τον διορισμό του υιού Παπανδρέου

Δ. Αθηναίων: Η απάντηση για τον διορισμό του υιού Παπανδρέου

«Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κήπου», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δ. Αθηναίων

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημοσιεύματα για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθηπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον Εθνικό Κήπο από τον Χάρη Δούκα, διαψεύδει ο Δήμος Αθηναίων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει πως «ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δεν διόρισε ποτέ διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου». «Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα», προσθέτει.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος). Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κήπου».

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων υπογραμμίζει πως όλα τα μέλη του Δ.Σ., «ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη», θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους, προσθέτοντας, ωστόσο, πως «κανείς δεν πρέπει να κρίνεται εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του».

«Κανείς δεν επιτρέπεται να “δολοφονεί” χαρακτήρες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δεν διόρισε ποτέ διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Ολοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους.

Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να “δολοφονεί” χαρακτήρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT