Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Βαθιά τραύματα φέρει η 22χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 32χρονο άνδρα στο κέντρο της Αθήνας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο στα οποία εμφανίζεται ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά μια 22χρονης γυναίκας στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Τα βίντεο καταγράφουν τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση. Ο 32χρονος Ιρακινός φαίνεται στο κέντρο του δρόμου, έχοντας σηκώσει τα χέρια και περιμένοντας να παραδοθεί στις αρχές. 

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται η στιγμή όπου οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη. 

Η επίθεση κατά της νεαρής γυναίκας σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό να παραμένουν άγνωστες. Οπως έγινε γνωστό, πάντως, από την αστυνομία, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το skai.gr, η τραυματισμένη γυναίκα φέρει δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς. Τα τραύματα φαίνεται να έχουν γίνει από μεγάλο μαχαίρι.

Επί του παρόντος, η νεαρή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή πάντως, η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ έχει και επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT