Hellenic Train: Κανένα θέμα ασφάλειας από το συμβάν στον Προαστιακό

Hellenic Train: Κανένα θέμα ασφάλειας από το συμβάν στον Προαστιακό

«Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνιση μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία», αναφέρει μεταξύ άλλων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε η Hellenic Train, κάνοντας λόγο για «τεχνικό πρόβλημα πέδης» και διαψεύδοντας ότι προέκυψε ζήτημα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό.

«Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνιση μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία», επισημαίνεται.

Οπως αναφέρει, «στη συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού», ενώ «για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες».

«Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή