Χανιά: Δυο συλλήψεις για την πυρκαγιά στην Κάνδανο

Χανιά: Δυο συλλήψεις για την πυρκαγιά στην Κάνδανο

Σε κάθε έναν από τους δύο συλληφθέντες, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ, ενώ το Σάββατο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων. Τρία άτομα αναζητούνται επίσης για την ίδια πυρκαγιά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων θα οδηγηθούν το Σάββατο δύο άνδρες στα Χανιά, οι οποίοι συνελήφθησαν ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση.

Τους δύο άνδρες συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, ενώ τρία άτομα ακόμα αναζητούνται για την ίδια πυρκαγιά.

Σε κάθε έναν από τους δύο συλληφθέντες, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ.

Επισημαίνεται πως η πυρκαγιά ξέσπασε την Πέμπτη σε δασική έκταση, στην περιοχή Βαμβακάδο του δήμου Κανδάνου Σελίνου Χανίων.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ συνέδραμαν επίσης και υδροφόρες ΟΤΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή