Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Παραμένει στο νοσοκομείο η 22χρονη

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Παραμένει στο νοσοκομείο η 22χρονη

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αμέσως μετά την επίθεση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βελτιώνεται η πορεία της υγείας της 22χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού από έναν 32χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, η νεαρή διέφυγε τον κίνδυνο και αναμένεται εντός της ημέρας να βγει από τη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Η 22χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αμέσως μετά την επίθεση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Εκτοτε βρίσκεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το σακίδιο που έφερε στην πλάτη το θύμα ήταν εκείνο που αποσόβησε τα χειρότερα. Ο δράστης την έπληξε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος δράστης της επίθεσης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί  ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών αύριο, Τρίτη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή