Συνελήφθη 20χρονος για τους πυροβολισμούς στον Βοτανικό – Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα

Συνελήφθη 20χρονος για τους πυροβολισμούς στον Βοτανικό – Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα

Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πλήθος αδικημάτων

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 20χρονου που τα ξημερώματα της 2ης Φεβρουαρίου κατηγορείται ότι μαζί με ακόμη δύο άτομα πυροβόλησε έναν 34χρονο στο Βοτανικό προχώρησαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί. 

Για την υπόθεση κατηγορούνται ακόμη δύο άτομα, ένας 20χρονος και ένας 18χρονος, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Οπως προέκυψε, ο ένας 20χρονος, ο οποίος είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, προσέγγισε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με όπλο που έφερε.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν, ενώ ο 34χρονος συνάντησε διερχόμενο περιπολικό και, αφού οι αστυνομικοί τού προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε, στις 15 Φεβρουαρίου σε περιοχή της Αθήνας, μηχανή ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου και μέσα σε αυτή βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με ένα γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε 2 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πλήθος αδικημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT