Αργος: Προφυλακιστέος 34χρονος μετά από άγρια επίθεση στη σύζυγό του

Αργος: Προφυλακιστέος 34χρονος μετά από άγρια επίθεση στη σύζυγό του

Κατηγορείται πως χτύπησε με σίδερο τη 32χρονη, περιλούζοντάς τη στη συνέχεια με καυστικό υγρό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Ναυπλίου ο 34χρονος ο οποίος κατηγορείται πως χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του, περιλούζοντάς τη στη συνέχεια με χλωρίνη. 

Ο άνδρας κρίθηκε επικίνδυνος για τις πράξεις του, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση thw παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα από τα ζητήματα που ερευνά η Aστυνομία είναι για ποιο λόγο ο 34χρονος δεν την πήγε τη γυναίκα στο νοσοκομείο του Aργους, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο τετραγώνων από το σπίτι τους, παρά τη μετέφερε αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νοσοκομείο της Τρίπολης. 

Σημειώνεται πως η 32χρονη ,που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης, σωματικής και λεκτικής, από τον σύζυγό της την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται πλέον σε ασφαλές συγγενικό περιβάλλον μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, τριών και πέντε ετών. 

«Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, κλαίω, σκέφτομαι τα παιδιά μου. Μας άκουγαν και κλαίγανε. Είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά βίας, από το 2018… Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου», κατήγγειλε η ίδια στην ΕΡΤ. 

«…Δεν είχε δει τους δικούς της ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Μόνο κρυφά επικοινωνούσε. Υπήρχε παρακολούθηση στα πάντα… ζήλια αφόρητη χωρίς λόγο… νόμιζε ότι έχει άλλη σχέση. Hξερα για τα περιστατικά. Η αδελφή μου έκανε πίσω για τα παιδιά και έδινε και συγχωροχάρτι» δήλωσε η αδελφή του θύματος. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή