Τροιζήνα: Πάνω από 48 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε βαρέλια και σακούλες

Τροιζήνα: Πάνω από 48 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε βαρέλια και σακούλες

Για την υπόθεση η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρέλια και σακούλες που περιείχαν συνολικά 48 κιλά και 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία εντός οικοπέδου στην Τροιζήνα.

Επίσης, σε άλλο σημείο του οικοπέδου βρέθηκαν 50 τμήματα ξερών κορμών δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε εξοπλισμός καλλιέργειας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω ανήκουν σε 58χρονο ημεδαπό και συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία τον εντόπισε κοντά στο σπίτι του, σε όμορο οικόπεδο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων εμπλεκόμενων, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες, Τρίτη, 71χρονος ημεδαπός. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών και διευκόλυνση της παράνομης διαμονής τους στη χώρα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή