Μυτιλήνη: «Από 1η Απριλίου η εξπρές βίζα στην πύλη εισόδου Σένγκεν»

Μυτιλήνη: «Από 1η Απριλίου η εξπρές βίζα στην πύλη εισόδου Σένγκεν»

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης αναμένεται σειρά παρεμβάσεων προκειμένου να διευκολυνθούν η προσέλευση και η αποχώρηση των επισκεπτών και των οχημάτων από την Τουρκία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά από την 1η Απριλίου η εξπρές βίζα στην πύλη εισόδου Σένγκεν της Μυτιλήνης σύμφωνα με τον πρόεδρο του διαδημοτικού λιμενικού ταμείου Λέσβου, Παναγιώτη Τακτικό.

Νωρίτερα σήμερα, για την καλύτερη διαχείριση της αναμενόμενης αυξημένης επιβατικής κίνησης, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του γενικού αστυνομικού διευθυντή Βορείου Αιγαίου και σε αυτή συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο Λέσβου, το λιμεναρχείο Μυτιλήνης και το τελωνείο Μυτιλήνης.

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης αναμένεται σειρά παρεμβάσεων προκειμένου να διευκολυνθούν η προσέλευση και η αποχώρηση των επισκεπτών και των οχημάτων από την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από τον χώρο του τελωνείου έχουν απομακρυνθεί πολλά αντικείμενα.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αντικατάστασης των λαμπτήρων στους πυλώνες φωτισμού στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Τοποθετούνται νέοι λαμπτήρες τύπου Led που αναμένεται να δώσουν περισσότερο φωτισμό και να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή