Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή παράπονα που διατύπωσε ο κατηγορούμενος, θαμώνας του μαγαζιού

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις δικαστικές Αρχές παραδόθηκε ο 52χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 65χρονο μάγειρα, σε ουζερί της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή παράπονα που διατύπωσε ο κατηγορούμενος, θαμώνας του μαγαζιού. Ο μάγειρες φέρεται να τραυματίστηκε στην κοιλιά. 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 52χρονος μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των Αρχών.

Ακολούθησε η σύλληψή του και πλέον κρατείται, έως ότου οδηγηθεί στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας θα απολογηθεί την Τρίτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT