Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 130 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 130 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 21 έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

40" χρόνος ανάγνωσης

Στην πρόσληψη 130 εκπαιδευτικών ως προσωρινών αναπληρωτών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προχωράει για το τρέχον διδακτικό έτος το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο, οι προσλήψεις, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, αφορούν τόσο στην Ειδική Αγωγή όσο και στη γενική εκπαίδευση.

Ειδικότερα, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα προσληφθούν 10 εκπαιδευτικοί του κλάδου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και 44 εκπαιδευτικοί της Γενικής Εκπαίδευσης.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι προσλήψεις αφορούν 12 εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και 64 εκπαιδευτικούς στη Γενική Εκπαίδευση.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 21 έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Επισημαίνεται πως για την τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες και την ανάληψης της υπηρεσίας, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να ανατρέξουν στη διεύθυνση minedu.gov.gr/anaplirotes, όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT