Αρτα: Εντοπίστηκε νεκρός ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Αρτα: Εντοπίστηκε νεκρός ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, στο σπίτι του στην Αρτα, ο κοσμήτορας του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αναστάσιος Τσίνας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα, στο σπίτι του στην Αρτα, ο κοσμήτορας του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αναστάσιος Τσίνας.

Τις τελευταίες ημέρες ο 58χρονος καθηγητής δεν είχε δώσει σημεία ζωής, δεν είχε εμφανιστεί στη σχολή και δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να θορυβηθούν και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές. 

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οικία του όπου τον εντόπισαν νεκρό. Απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Αναστάσιος Τσίνας ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Αγροτικών Ζώων και Κτηνιατρική Φαρμακολογία».

Από τον Φεβρουάριο 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 υπήρξε αναπληρωτής πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου με αρμοδιότητες Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Προσωπικού, Σπουδαστικής Μέριμνας & Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε διατελέσει πρύτανης του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT